Supernytt

John Legend til Oslo i oktober

John Legend skal ha konsert i Oslo Spektrum søndag 19. oktober. All of me er hans mest populære sang i øyeblikket.

Superstjernen fra Ohio i USA har vunnet ni Grammy-trofeer og er i Songwriters Hall Of Fame. I år feirer han ti år som plateartist – og det altså med sin største låtsuksess til nå: All Of Me.

Låten har ligget 19 uker inne på hitlistene i Norge og musikkvideoen er blitt sett mer enn 183 millioner ganger på You Tube.

Den amerikanske artisten slo stort gjennom med albumet «Get Lifted» i 2005. Albumet toppet VG-lista i Norge og lå inne på Topp 40 i 24 uker. Så ble det stille rundt 35-åringen. Men i fjor var han på Moldejazz og hadde konsert, og i år kom hans nye album. Det vil si, albumet kom i fjor, men det var først i år salget tok av etter at han opptrådte på Grammy Awards.

Før Legend slo gjennom som soloartist, spilte han piano og koret for artister som Alicia Keys, Janet Jackson, Mary J. Blige og Kanye West. Sistnevnte ga Legend platekontrakten som resulterte i suksessalbumet Get Liftetd, skriver VG.

John Legend er for øvrig gift med modellen Chrissy Teigen (hun ble født med navnet Christine Teigen) fra USA, men hun er halvt norsk siden faren er fra Norge.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!