Supernytt

Norsk trener kalles Ronny Rotten

Den norske treneren Ronny Johnsen blir kalt Ronny Rotten i en avistittel i en skotsk avis. Han trener det skotske fotballaget Celtic, og det var etter at laget tapte 0-2 at avisen brukte tittelen.

Flere skotske aviser spør seg om Ronny Deila er den rette personen til å være sjef i Celtic etter at mesterligadrømmen ble knujst. Kampen var avgjørende for at Celtic nå ikke får spille Champions League.

Nordmannen har fått en veldig dårlig start i Celtic. Allerede før han har ledet storklubben i en eneste seriekamp, må han tåle kritiske spørsmål fra både presse og fans om han er riktig person til å lede klubben.

Foran egne supportere tapte Celtic 0-2 for Legia Warszawa onsdag. Sammenlagt vant Henning Bergs polske mesterlag hele 6-1 etter to kamper.

– Vi har en stor jobb med å forbedre oss, slik at vi kan vinne ligaen og ta oss til europaligaen. Slik jeg ser det, er vi i øyeblikket ikke gode nok. Vi må styrke stallen og hente inn nye spillere. Samtidig må vi få det beste ut av det vi har. Vi skal bygge opp et nytt lag, sa Deila ifølge den skotske avisen The Herald.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!