Supernytt

Forelskede par ødelegger broer i Paris

Stadig flere kjærestepar vil vise hvor høyt de elsker hverandre ved å feste en hengelås på broer i Paris. Etterpå kaster de nøkkelen i elven Seinen. Det skal bety evig kjærlighet. Men nå tåler snart broene ikke mer.

De som bestemmer i den franske hovedstaden vil at forelskede par viser sin kjærlighet ved å ta en selfie og laste det opp på en spesiell nettside istedenfor å henge en hengelås på en av broene over Seinen, som er elven som renner gjennom Paris.

Rekkverk fallt ned

Siden trenden startet i 2008, har tusenvis av kjærestepar hengt hengelåser i rekkverket på flere broer som bevis på sin evige kjærlighet. I juni i år ble broen Pont des Arts stengt etter at deler av rekkverket fallt ned under vekten av alle hengelåsene.

ØDELAGT: En treplate ble satt opp der deler av rekkverket på gangbrua Pont des Arts kollapset under vekten av alle hengelåsene i juni. Foto: JACQUES DEMARTHON / Afp

 

Fakta
  • Mange mener Paris er kjærlighetens by
  • Paris er hovedstaden i Frankrike
  • Hvert år besøker 27 millioner turister Paris
  • Paris er en av verdens mest besøkte byer

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!