Supernytt

Justin Bieber slipper fengsel

Nå har retten bestemt at Justin Bieber slipper å sitte i fengsel etter at han ble arrestert for å ha kjørt bil i påvirket tilstand i Miami i USA.

Men Justin Bieber ble bare dømt for å ha kjørt bil uaktsomt, som betyr at han ikke kjørte bil på en forsiktig måte. Han ble ikke dømt for å ha kjørt bil påvirket av marihuana eller andre rusmidler.

Avisen Miami Herald skriver at han ikke ble straffet for å ha kjørt i påvirket tilstand fordi prøvene av ham viste svært lite spor av ulovlige stoffer. Likevel sa politiet for sju måneder siden at Justin Bieber selv sa at han hadde røyket marihuana før han kjørte bil.

Sinnemestringskurs

 

En del av straffen 20-åringen nå må sone er å delta i et  12 timers sinnemestringskurs. Det er blant annet fordi han brukte f-ordet mange ganger da politiet arresterte han. Det blir private timer for Bieber fordi myndighetene frykter alt oppstyret med paparazzibilder han og andre vil bli utsatt for dersom han skal straffes sammen med andre. I tillegg må han betale rundt 300.000 kroner til veldedighet 3000 kroner i bot. Bieber må også se flere online-videoer som forteller om livene til ofre etter fyllekjøring.

Det var i januar Bieber ble tatt sammen med kompisen Khalil Sharieff for å ha kjørt dragracing med en Lamborghini på et område som var avsperret av sikkerhetsvaktene hans. Sharieff kommer til å få samme straff som Bieber.

For en måned siden ble Bieber dømt for eggkasting og vandalisering av naboens hus. Han ble også da pålagt å ta sinnemestringskurs og betale oppreisning til naboen.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!