Supernytt

Di María nærmer seg United

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har tatt farvel med Ángel Di María. Trolig selges argentineren til Manchester United i løpet av kort tid.

Ryktene om midtbanestjernens mulige United-overgang har gått i hele sommer. Søndag tok han farvel med lagkameratene på Real Madrids treningskompleks.

– Di María har ikke trent med oss i dag, og han kom inn for å si farvel til spillerne og folkene i klubben, sa Ancelotti på en pressekonferanse.

– Vi er takknemlige for det han har gjort i klubben. Ingenting er offisielt ennå, men det blir tatt hånd om. Jeg er veldig fornøyd med jobben han har gjort for Madrid, men vi har sjansen til å erstatte ham ordentlig, la den italienske suksesstreneren til.

– Avgjørelsen er hans, og klubben har gjort det den kunne for å holde ham her. Han tenkte annerledes, så jeg ønsker ham lykke til.

I forrige uke ble det klart at Di María hadde takket nei til en forbedret kontrakt i Real. En overgang til Manchester virker svært sannsynlig.

Kjøpet blir langt fra gratis for United. Spanske og britiske medier spekulerer i en overgangssum på mellom 600 og 700 millioner kroner.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!