Supernytt

Redd for at goSupermodel skal stenge

Supernytt har fått veldig mange tips om goSupermodel i går og i dag. De aller fleste er redd for at spillet legges ned, som denne jenta fra Bergen:

"De som jobber i gosupermodel har nå gjort endringer i spillet så det blir mye kjedeligere og mange slutter. De sies også at det kanskje skal nedlegges, på grunn av mangel av penger. Jeg håper dere kan snakke om dette på Supernytt og kanskje da begynner flere og spille igjen!"

Det var bare et av 70 tips vi fikk fordi nettstedet la ut denne meldingen i går:

"Som mange av dere har lagt merke til,  er det ikke så mange modeller på goSupermodel lenger. Det er derfor watAgame, eieren av goSupermodel,har bestemt seg for å gjøre noen endringer. Vi vet at de fleste av dere er her for å møte venner. Etter endringene, vil goSupermodel handle enda mer om forum, venner og andre sosiale funksjoner".

Når Supernytt spør Henrik Riis, sjefen i det danske selskapet som eier goSupermodel, vil han ikke svare på om de har planer om å legge ned spillet.

Vi fortalte han at mange i Norge er redde for at goSupermodel legges ned – kan det skje? Og hva kan de gjøre de som vil ha goSupermodel tilbake som det var? Han ville heller ikke svare på det.

Dette er svaret vi fikk i en epost:

Det er korrekt at brugerantallet på goSupermodel ikke er ligeså højt som det har været. Det er også årsagen til at vi har været tvunget til, at ændre hvordan vi arbejder med goSupermodel, for dermed at gøre det mindre omkostningstungt.

De ændringer vi har foretaget påvirker ikke sikkerheden på goSupermodel - de vedrører udelukkende mængden af indhold vi producerer og publiserer. Det koster mange penge at producere kreativt indhold, og det nuværende brugerantal er desvære ikke nok til at opretholde denne service. 

Det betyder dog ikke at goSupermodel produktet har ændret sig - det har det ikke. Brugerne har stadigt alle de samme gode udfoldelsesmuligheder, som de hele tiden har haft. 

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!