Supernytt

– Du er god nok, sier Taylor

Taylor Swift er en kjendis som bruker sosiale medier hver dag. Hun passer godt på hvilke bilder hun legger ut, det må du også gjøre.

Taylor Swift er opptatt av at alle skal være seg selv. I hennes nye musikkvideo «Shake it off» er budskapet at uansett hvordan du oppfører deg vil du alltid finne noen lik deg. Du skal ikke prøve å være som alle andre og heller ikke bry deg om hva andre sier.

Dette sier Swift om sin nye musikk video: «Jeg ville lage en video hvor jeg viser fansen min at de ikke er de eneste som ikke føler seg gode nok, de er ikke de eneste som føler at de ikke passer inn, og de er heller ikke de eneste som blir flaue»

Hemmeligheten til Taylor på sosiale medier er at hun ikke publiserer mange selfies, hun legger heller ikke ut bilder av hva hun har på seg. Bildene hun foretrekker å legge ut er bilder av hverdagen hennes, bilder av katten sin eller naturen.

Se hele intervjuet her:

 

Denne artikkelen er skrevet av Marte Strand Fredriksen som har arbeidsuke i Supernytt.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!