Supernytt

Isac Elliot med nytt album i dag

"Follow me" heter det nye albumet til Isac Elliot. Er du en ekte ellioteer gleder du deg antagelig sykt mye til å høre de nye sangene hans.

I dag slippes det nye albumet til Isac Elliot "Follow Me". Albumet inneholder 8 låter, og jeg har hørt alle sangene. Du merker fort at Elliot har jobbet mye med disse sangene, likevel er det en sang jeg synes er best: Baby I.

Isac Elliot kommer forresten til Norge for å være med på Idol 21. november. Og han kommer til Hamar 10.desember. Da skal han holde konsert i Hamar kulturhus. «Save A Girl» heter touren han reiser rundt med.


Denne artikkelen er skrevet av Marte Strand Fredriksen som har arbeidsuke i Supernytt.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!