Supernytt

Ble nummer to i poker-VM

Norske Felix Stephensen tapte mot svenske Martin Jacobsen ved finalebordet i poker-VM i Las Vegas. 24-åringen fra Oslo sikret seg likevel en premie på 35 millioner kroner.

Da 24-åringen satte seg ned ved spillebordet for den siste runden, hadde han 47 millioner kroner i chips. Motspillerne Jacobson og Jorryt van Hoof fra Nederland hadde 65 og 87 millioner kroner, da spillet ble gjenopptatt 02.30 natt til onsdag norsk tid.

I 05-tiden var det duket for en norsk-svensk duell i turneringen etter at nederlenderen ble slått ut. Jacobsen hadde da et ganske klart overtak på nordmannen.

Klokken 06.40 falt avgjørelsen i Las Vegas. Stephensen gikk all-in med «A9» på hånden, mens Jacobson satt med «TT» (10-10). Da det kom nok en 10-er på bordet, etterfulgt av en konge, måtte Stephensen innse at slaget er tapt.

– Akkurat nå er det litt kjipt

Til VG Nett forteller Stephensen at det er litt skuffende.

– Det var så nære, men jeg klarte ikke å avslutte det. Det var et veldig tøft finalebord. Det har vært en stor opplevelse, men akkurat nå er det litt kjipt.

Nå venter en lengre ferie i USA og Storbritannia.

– Nå skal jeg først reise litt rundt i USA, spille litt golf og se på litt amerikansk fotball. Så blir det en tur til London, så skal jeg spille EPT Praha. Jeg kommer ikke hjem før til jul, sier han til avisen.

Artikkelen er hentet fra nrk.no og er skrevet av Emrah Senel.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!