Supernytt

Reklame sier at nissen ikke finnes

Det har blitt drama i Russland etter at et selskap skriver på en reklame at julenissen ikke finnes. Mange russere mener at de ødelegger julen for barna.

Det er snart jul, og mange venter på nissen, men det spørs om han kommer til Russland etter å ha sett hva noen skriver om ham. Det er nemlig et boligbyggerfirma som har laget en stor reklameplakat hvor de skriver at nissen ikke finnes:

«Det finnes ingen Fader frost - som er navnet på den russiske julenissen - men det finnes tilbud på billige leiligheter.»

Dette er noe mange har reagert på.

Det er denne reklameplakaten i Russland som har skapt misnøye blant mange. Den sier at julenissen ikke finnes, men heldigvis finnes billige leiligheter.

Det er denne reklameplakaten i Russland som har skapt misnøye blant mange. Den sier at julenissen ikke finnes, men heldigvis finnes billige leiligheter.

Plakaten har satt sinnet i kok hos folk på på sosiale medier, der sier mange at selskapet kan ha ødelagt jula for barna.

Alle vet jo at julenissen finnes, og derfor har flere klaget saken til et russisk tilsyn som lager regler for reklame.

Alle håper at de finner reklamen så støtende at de må forandre den slik at alle barna i Russland kan få en fin jul, og ikke minst sørge for at nissen ikke blir så fornærma at han ikke kommer på julaften.

Hva synes du om reklamen?

Den russiske nissen
  • Heter Fader Frost.
  • Er en vinterkonge og skogens mektige hersker.
  • Kommer med gaver når det nærmer seg nyttår.
  • Likner på julenissen, men kan også kle seg i blått.
  • Har en magisk stav.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!