I et nyhetsbrev til medlemmene i Harry Potter-fansiden Pottermore, røpte J.K. Rowling at hun har skrevet nye historier fra trollmannsverdenen som blant annet handler om øyeblikk fra Halvblodsprinsen.

Den første overraskelsen til medlemmene kommer fredag 12. desember klokka 13, så kommer det en ny hver dag til samme tid fram til julaften.

Forfatteren forteller at det kommer overraskelser på fansiden, inkludert nye historier. J.K. Rowling kommer blant annet til å dele tanker om Harry Potters fiende, Draco Malfang, skriver The Telegraph.

J.K. Rowling har skrevet flere nye Harry Potter-historier på fansiden dette året og har delt Harry Potter-meldinger Twitter, så selv om hun har sagt at det ikke kommer flere bøker, har hun ikke sluppet taket i universet sitt enda.

JK liker å overraske Harry Potter-fans, nå kommer nye historier om både Halvblodsprinsen og Drako Malfang. FOTO: SUZANNE PLUNKETT / REUTERS

JK liker å overraske Harry Potter-fans, nå kommer nye historier om både Halvblodsprinsen og Draco Malfang.
FOTO: SUZANNE PLUNKETT / REUTERS

Ny filmtrilogi fra Harry Potter-universet

I vår ble det kjent at J.K. Rowling skrev på enda et filmmanus fra Harry Potters trollmannsverden. Denne gang er historien basert på skoleboken fra Galtvort; «Fabeldyr og hvor de er å finne».

Og mens fanskarene venter, blir julens magi desto bedre for de som liker å drømme seg til Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom.

Denne saken er hentet fra NRK.no, og er skrevet av Nina Nordbø.