Supernytt

Hjelper andre i jula

Leah bruker førjulstida til å lage og selge smykker. Pengene går til gaver og mat til folk som ikke har råd til å kjøpe inn noe ekstra til jul.

- Det er mange som ikke får noen gaver fordi de ikke har nok penger. Da får de ikke leker og noe godt å spise. Dem er det synd på, sier Leah Olafsen Opsahlseter. Hun har satt i gang sin egen førjulsaksjon for at noen som har lite, skal få det litt bedre.

For andre år på rad sitter hun i timevis og lager små armbånd, julepynt og nøkkelhengere som hun selger. Så langt har seksåringen samlet inn 1500 kroner. Pengene går til gaver og mat til familier som ikke har råd til noe ekstra til jul.

- Nå har jeg kjøpt 35 gaver og litt julegodt, smiler Leah.

Leah bruker førjulstida til å hjelpe andre. Foto: Anne Kari Løberg / nrk

Leah bruker førjulstida til å hjelpe andre.
Foto: Anne Kari Løberg / nrk

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!