Supernytt

Glad i frokostblanding? Da er denne kafeen noe for deg!

Onsdag denne uka åpnet det en helt spesiell kafé i London i England. Cereal Killer Cafe er en kafé som kun serverer frokostblandinger.

Bli med inn i kafeen i videoen øverst i saken!

Men utvalget er det ikke noe å si på, for eierne Alan og Gary Keery fra Belfast i Nord-Irland har tatt inn hele 120 ulike frokostblandinger fra hele verden, i tillegg lar de kundene velge mellom 20 ulike tilvalg til frokostblandingene, om man ønsker å ha på for eksempel sjokoladebiter, og kundene kan også velge mellom ikke mindre enn 30 ulike typer melk.

– Vi lurte på hvorfor det ikke fantes noen steder der man bare kunne gå å ta seg en bolle med frokostblanding. Så vi undersøkte om det ville la seg gjøre rent økonomisk og hvor vi kunne få alle frokostblandingene fra, forteller Gary Keery.

Og alt gikk irenes vei, for et og et halvt år senere var kafeen på plass.

(Saken fortsetter under bildet)

Bokser med frokostblanding på Cereal Killer Cafe. Foto: Reuters/Luke MacGregor

Bokser med frokostblanding på Cereal Killer Cafe. Foto: Reuters/Luke MacGregor

Kafeen ligger i Shoreditch, øst i London, og ligger i et to etasjes lokale som kan huse 50 gjester.

I tillegg til å utstille mange ulike typer frokostblandinger langs veggene, har eierne også fått tak i mange leker som har vært i boksene med frokostblanding, helt tilbake til 80-tallet.

Kafeen tilbyr også blandinger av ulike frokostblandinger, noe de ansatte tror mange av gjestene setter pris på.

– Jeg tror mange barn har gjort dette hjemme, laget fantasiblandinger av ulike frokostblandinger, forteller en av de ansatte, Jules Prentice.

Er du glad i frokostblanding? Del din favoritt!

Del din mening!