Supernytt

Tre personer drept i Australia

Australsk politi stormet i dag en kafe der 17 personer ble holdt fanget, og tre personer mistet livet i aksjonen. Han som holdt alle fanget var blant de drepte.

En 50 år gammel mann som holdt 17 personer fanget i over 17 timer døde i det han ankom sykehuset. I tillegg døde en 34 år gammel mann og en 38 år gammel kvinne i aksjonen som har rystet Australia det siste døgnet.

– 17 personer ble holdt fanget som gisler, noen av klarte å rømme. Vi har to døde gisler og seks uskadde. I tillegg ble gjerningsmannen, han som holdt de fanget, skutt og drept, sier politisjef Andrew Scipione i Australia.

– Det ble hørt skudd, og da gjennomførte politiet en aksjon. Politiet måtte her ta noen vanskelige valg. På et tidspunkt måtte de bare gå inn.

– Våre tanker og bønner er med ofrene for denne fryktelige forbrytelsen. Jeg vil si at jeg støtter de pårørende, og vil gjøre det i tiden som kommer, og jeg vil også takke alle de i politiet som gjorde en god jobb, og utsatte seg selv for risiko, fortalte politikeren Mike Baird fra Australia i kveld.

Ingen vet hvorfor mannen gjorde dette.

Det var ved 9-tiden lokal tid det ble gitt beskjed om at gjester og ansatte ved Lindt Chocolate Cafe i Sydney ble tatt som gisler. Et svart-hvitt flagg som ligner terrorgruppen IS' flagg kunne ses i vinduet i kafeen.Politiet sperret av et område på 150 meter rundt kafeen.

 

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!