Supernytt

1D fansen raser mot dobbeltgjengere

One and Only Direction er så fan av One Direction at de har valgt å etterligne dem. Nå får de drapstrusler fra illsinte One Direction-tilhengere.

Fem skotske gutter har startet et band med navnet One and Only Direction som en hyllest til det populære boybandet One Direction.

- Folk har begynt å gråte når vi har møtt dem. Det er helt sykt at vi har den effekten på folk, forteller Liam Fergusson (bandets ‘Niall Horan’) til Daily Records.

Liam 'Niall Horan' Fergusson. Foto: All Over Press

Gruppas ‘Harry Styles’, Richard Dickson, har fortalt at det hele startet etter noen kommentarer på gaten.

- Jeg hadde aldri tenkt på det før. Jeg var ikke interessert i å se ut som noen andre enn meg selv, men folk på gata begynte å påpeke det, så da tenkte jeg at jeg kanskje burde gjøre noe med det, sier Dickson.

Richard 'Harry Styles' Dickson. Foto: All Over Press

Richard 'Harry Styles' Dickson. Foto: All Over Press

Blir mobbet på nettet

Akkurat som det originale 1D-bandet, møter også One and Only Direction mye motgang. På under et døgn var emneknaggen #STOPyouarenot1D hashtagget over en halv million ganger på Twitter og Instagram.

Kommentarer som «De ser så fake ut, stopp det», «Æsj! De er så fake», «Folk som liker dere er dumme» og «Please slutt, dere kan ikke være som de ekte One Direction» florerer på i kommentarfeltet på guttas instagramkonto.

 

De aller fleste meldingene er kritikk av dobbeltgjengernes utseende og kvalme over likhetene, men noen støtter også tribute-bandet.

– Vi forstår at vi bare er et tribute-band. Vi prøver bare å ha det gøy. Guttene er fans av One Direction, og liker musikken deres, sier bandets manager Scott Garvie.

Tribute-bandet til venstre og det originale One Direction bandet til høyre. Foto: Promo

Tribute-bandet til venstre og det originale One Direction bandet til høyre. Foto: Promo

Beskyttet av vakter

I sommer var Liam og Richard på One Direction konsert i Edinburgh. Da måtte de få beskyttelse og bli fulgt ut av sikkerhetsvakter etter konserten fordi de ble overfalt av fans. I november slapp One and Only Direction en promoteringsvideo på YouTube med håp om å sikre seg noen nye tilhengere og flere oppdrag. Nå har de også en egen nettside, og bandet er allerede nesten fullbooket med oppdrag og konserter dette året.


Hva syns du om denne etterligningen?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!