Supernytt

Samler inn penger til fattige barn

Disse tre 12-åringene i Fredrikstad kaller seg BIFF-klubben og har nå samlet inn 1403 kroner. Pengene skal gis til fattige barn i India.

Anne Elfrida og Noelle pleier å kommer hjem til Elisa, og da planlegger de hva de skal gjøre for å samle inn penger. Noen ganger baker de kaker og boller, andre ganger er de ute og selger. I jula gikk de rundt og solgte marengs og marianne-sukkertøy. Jentene har også lagd plakater med fakta og bilder.

Nå skal pengene gis til organisasjonen Global Aid. Fredrikstad-kvinnen Jeanette Olsen driver nemlig et barnehjem i India som hjelper flere hundre barn. Det gjør hun sammen med ektemannen Håkon.

- Vi går rundt og samler inn penger her hvor Elisa bor, fra hus til hus i Fredrikstad. De fleste folk er positive, men noen få er negative, og vil ikke kjøpe fordi de ikke vil ha. Men noen andre, som er positive, kjøper noen ganger selv om de ikke vil ha, for veldedighetens skyld. Noen gir oss til og med ekstra penger, skriver jentene i en epost til Supernytt.

Samler du noen gang inn penger for å hjelpe noen?

 

 

 

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!