Supernytt

Noah liker best KSI på YouTube

Noah på 13 år har besøkt Supernytt. Vi ba han om å skrive om hva han liker å gjøre når han skal slappe av og er online på nett og sosiale medier. 

Mine 5 favoritter på sosiale medier:

5: MAttHDgamer: MAttHDgamer har mange morsomme videoer mens han spiller FIFA. Han er veldig energisk når han spiller kamper mot andre, og han hater og tape. Alltid morsomt og se på videoene hans.

4: Fotballrykter, TV2 Sporten: Siste nytt om fotballverdenen, og hvilke overganger som skjer. Jeg blir alltid oppdatert hver dag om hva favorittklubben min, Liverpool, gjør i overgangsmarkedet.

3: Facebook: På Facebook ser jeg mange morsomme videoer og bilder. Håndballaget mitt har også egen gruppe på Facebook hvor vi får nyheter om kamp og trening. Facebook er en viktig del av livet mitt.

2: KSI: DEN morsomste FIFA-spilleren på YouTube. Han har helt syke reaksjoner mens han spiller. Jeg husker en gang da han skulle knuse en ting for hver gang han scoret. Han endte med å knuse sin gamle playstation etter at han hadde scoret sitt fjerde mål! Da fikk jeg latterkrampe!!

1: Instagram: Instagram er min favoritt av sosiale medier, og der er jeg også mest aktiv. Der ser jeg hva vennene mine gjør, eller skal, samt at jeg legger ut mye selv.

Hva liker du best å gjøre når du er på nett eller i sosiale medier?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!