Supernytt

Disneys nye prinsesse

Det er nå offisielt at den tidligere «Harry Potter»-stjerna Emma Watson skal spille rollen som prinsesse Belle i Beauty and the Beast når Disney lager spillefilm av den klassiske tegnefilmen Skjønnheten og Udyret.

Skjønnheten og Udyret slik de ser ut i tegnefilmen. Nå er det Emma Watson som skal ha den gule ballkjolen. Foto: The Walt Disney Company Nordic.

Skjønnheten og Udyret slik de ser ut i tegnefilmen. Nå er det Emma Watson som skal ha den gule ballkjolen. Foto: The Walt Disney Company Nordic.

Skuespilleren delte nyheten på Facebook i går kveld, og det er ingen tvil om at Watson er entusiastisk over at hun nå har hovedrollen i et eventyr som har betydd mye for henne som barn.

 

Må ta sangtimer

– Filmen var en stor del av min oppvekst, og det føles nesten uvirkelig at jeg skal få danse til «Be Our Guest», og synge «Something There». Seksåringen i meg er helt fra seg – hjertet er sprekkeferdig. Nå er det på tide å begynne med sangtimer.

Jeg gleder meg til dere får se den, skrev Watson på sin Facebook-side.

 

Fra Askepott til Skjønnheten

Disney har tidligere prøvd å huke tak i Watson uten hell. I 2013 ville de ha henne i rollen som Askepott i Cinderella, som kommer på kino i mars i år. Da takket hun nei fordi innspillingen krasjet med filmingen til Skjønnheten og Udyret, der hun har hovedrollen.

Dette var først en annen versjon av Skjønnheten og Udyret Watson takket ja til. Regissøren Del Toro ville nemlig lage en mørk og dyster vri på det kjente eventyret, men i juni trakk han seg fra prosjektet.

Disney bestemte seg heller for å lage sin klassiske versjon av fortellingen, og har nå altså fått Watson om bord.

 

Artikkelen er hentet fra nrk.no og ble først skrevet av Marte Hedenstad.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!