Supernytt

Se hvem som tjener mest på YouTube

YouTube-brukeren som tjente mest penger i 2014 var ikke noen av de kjente navnene som Bethany Mota, Grace Helbig, eller Lohanthony.

Det er faktisk ingen som vet hva den virkelige identiteten til DC Toys Collector er, men vi vet at kontoen tjente 4 900 000 dollar i fjor. Det er over hele 37 millioner norske kroner, og er mer enn noen andre YouTube-kanaler tjente i fjor.

Unboxing
I videoene til DC Toys Collector er det en jente med lakkerte negler som åpner leker ut fra esker. Dette kalles "unboxing" (på norsk: ut av boksen), og er en ny og populær sjanger blant YouTube-videoer. I DC Toys Collector sine videoer, åpner jenta alt fra Disney prinsesser til badekar fra Play-Doh og Legoklosser.

I unboxing-videoene blir lekene montert og vist fram med alle dens funksjoner for seerne. Mange barn elsker disse videoene. YouTube-kontoen har mer enn 1600 videoer med 380 millioner visninger hver måned.

Får annonsestøtte
Grunnen til at de tjener så mye er at videoene de legger ut er fordi de får annonsestøtte fra YouTube. Det vil si at det er bedrifter som betaler YouTube for å reklamere for sine produkter på nettsiden. Noen spesielle YouTube-kanaler får litt av disse pengene, og DC Toys Collector er en av dem.

 

Hva synes du om unboxing-videoene?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!