Supernytt

Drømmen om berømmelse

Mange barn i Norge drømmer om å bli stjerner. Eric Backstrøm en av dem. 10-åringen har lyst å bli en berømt skuespiller. Men får han den store tv-rollen han har lyst på? 

Stadig flere barn vil stå foran kamera. Da NRK søkte etter skuespillere til julekalenderen "Julekongen" i 2010, ville 1200 barn være med. Til den nye julekalenderen, kom det inn hele 2200 søknader fra hele landet. Eric er en av dem som søkte. Han ble veldig glad da han var en av de heldige som fikk komme til andre runde med audition.

– Jeg trodde ikke jeg hadde kommet videre, men så sjekket mamma e-posten, og så stod det "Gratulerer du er videre". Det var en veldig god følelse! Sier Eric. Han elsker å leve seg inn i nye roller og tror det vil bli gøy å bli gjenkjent.

Håper å bli oppdaget

Lisa Vidala elsker å synge. Hun legger ut videoer av seg selv på nettet hvor hun synger. Hun håper å bli oppdaget av viktige musikkfolk. Hennes store drøm er å spille inn en låt med Isac Elliot.
lisa2
– Jeg vil at noen skal se det. Og jeg håper at folk synes jeg er flink, forteller 11-åringen. 

Men veien til berømmelse er lang og hard. Supernytt har fulgt Eric gjennom flere uker under audition til julekalenderen. Han kommer til slutt til femte runde, men får han en av de store rollene?

Se Supernytt spesialsending torsdag 29. januar klokken 18.45 på NRK Super! 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!