Supernytt

Raser over ny Snapchat

For noen dager siden skjedde det et par nye ting med Snapchat. De største endringene er lanseringen av tjenesten Discover og at dine "bestevenner" har forsvunnet.

 

Tjenesten Discover lar deg utforske innhold fra medier fra forskjellige deler av verden.
Det er fortsatt tidlig å si hvordan tjenesten vil utvikle seg, men det er klart at denne endringen har gjort Snapchat til en enda større konkurrent for andre sosiale medier.

Nyhetsmediene du kan velge å utforske innholdet fra i Discover. Foto: Skjermdumt av Snapchat.

Nyhetsmediene du kan velge å utforske innholdet fra i Discover. Foto: Skjermdumt av Snapchat.

 

Skaper konkurranse

Nå kan også nyhetshus få konkurranse fra Snapchat fordi brukere får nyhetsoppdateringer på Snapchat i stedet for på nett og i aviser.

Tiden vil vise hvordan tjenesten utvikler seg, men det er utvilsomt at den nye funksjonen gjør Snapchat til en enda større konkurrent for både andre sosial medier, og nå også nyhetshus.

 

Ikke lenger bestevenner

En annen endring som har skapt store reaksjoner er at du ikke lenger kan se hvem du og andre kommuniserer mest med, altså hvem som er dine tre "bestevenner" på Snapchat.

– Men hva er Snapchat uten Snapchat bestevenner? Spør en ung kvinne på Twitter.

Selv om mange brukte bestevenner til å overvåke venner og kjærester, er det noen som mener at man burde stole nok på hverandre til ikke å ha behov for funksjonen.

– Hvis forholdet ditt dør av at Snapchat ikke viser bestevenner, trenger forholdet å repareres allerede, skriver en annen Twitter-profil.

Slik så det ut før da du kunne se hvem en bruker sender flest snapper til. Foto: Skjermdump av Snapchat.

Slik så det ut før da du kunne se hvem en bruker sender flest snapper til. Foto: Skjermdump av Snapchat.

Kommer tilbake

Det er muligens fortsatt håp for snapperne som vil overvåke sine kontakter. Snapchat-toppsjefen Evan Spiegel skriver på sin Twitter-side at bestevennfunksjonen vil komme tilbake.

– Vi måtte fjerne bestevenner fordi noen av de mest profilerte brukerne ønsket å holde sine brukernavn skjult. Vi vil komme med en løsning på dette, skriver han

 

Hva synes du om den nye Snapchat?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!