Supernytt

Foreldre snoker på Instagram!

Er det greit at mamma og pappa logger seg inn på din Facebook-konto uten å spørre først? Halvparten av de voksne synes det.

Julie er snart 11 år og har både mobiltelefon, Ipad og PC. Gjennom disse har hun tilgang til Instagram og forskjellige spill på internett.

Siden hun bare er 11 år har hun og faren en avtale om bruk av sosiale medier.

 Pappa kan når som helst be meg om passordene til de forskjellige brettene. Slik kan han sjekke hva jeg gjør om han er redd for, for eksempel at fremmede voksne tar kontakt. Men han må alltid spørre først, sier Julie.

Faren til Julie synes det er viktig at også Julie har et privatliv, derfor ville han aldri logget seg inn på hennes kontoer uten å spørre.

Julie er for ung til å ha en Facebook-konto, men faren har opprettet en i hennes navn der de poster bilder fra ferieturer de har hatt sammen slik at den nærmeste familie kan få se. Når Julie blir 13 år skal hun få tilgang til kontoen selv.

Mens hun venter er hun fornøyd med å ha en Instagram-konto.

  Jeg følger både mamma og pappa og de følger meg.

En ny undersøkelse viser at halvparten av de voksne synes det er greit å logge seg inn på barns profiler på sosiale medier. Og det uten å spørre først.

http://polldaddy.com/poll/8626760/

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!