Supernytt

Hvem bør din klubb kjøpe i dag?

I dag er det "deadline day" i europeisk fotball. Hvilken spiller vil du at ditt favorittlag skal kjøpe? Messi, Ronaldo eller kanskje Martin Ødegaard?

Manchester City har i januar kjøpt Wilfried Bony fra Swansea for 28 millioner engelske pund (cirka 330 millioner kroner) og det er klart at Steven Gerrard går fra Liverpool til LA Galaxy til sommeren.

Deadline day betyr masse rykter om hvilken spiller som skal hvor, men også mange fotballoverganger siden overgangsvinduet i de fleste store ligaene stenger i natt. Hva som er rykte og hva som er sant, vet vi ikke sikkert før over midnatt. Da er det ikke lenger lov å bytte klubb før til sommeren igjen.

Overgangsvinduet i Norge er imidlertid åpent noen måneder til.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!