Supernytt

Sett over hele verden

Det hele startet etter at hun fikk i julegave av moren å få synge i et platestudio. Resultatet ble platekontrakt med et av verdens største plateselskap.

Etter at Lila Elveseter Abrahamsen (12) delte en YouTube-video av at hun sang "Give Your Heart A Break" av Demi Lovato, har Kristiansand-jenta fått oppmerksomhet fra hele verden. Suksessen kom litt brått på for Lila.

- Jeg trodde bare venner og familie skulle se det, så jeg fikk et lite slag i trynet da dette skjedde, forteller 12-åringen.

 Se og hør Lila sin nye sang "The Day You`ll Find Me" live i Skolefri. Foto: Bahare Viken

Ingen grunn til å vente

- Det er gøy at jeg får oppleve dette i en så ung alder. Det har jo alltid vært drømmen min, men jeg hadde tenkt til å jobbe målrettet fram til jeg var mye eldre, sier Lila.

Men på Lydbølgen Studio så de ingen grunn til å vente etter de fikk høre Lila synge.

- Jeg ble veldig overrasket over det som kom ut av den lille jenta, og tenkte bare at vi ble nødt til å gjøre noe mer ut av dette, sier produsent og mentor Øystein Aamot.

 

Debuterte med singel

Det internasjonale plateselskapet, Universal Music, tenkte det samme som Aamot. Lila sikret seg dermed platekontrakt, og forrige uke debuterte hun med singelen "The Day You`ll Find Me" og musikkvideo en musikkvideo til låta med samme navn.

Selv om hverdagen som artist kan være ganske hektisk, syns sangtalentet at all oppmerksomheten bare er gøy.

- Jeg har alltid likt oppmerksomhet, så det er veldig gøy, sier en fornøyd Lila.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!