Supernytt

Sauen Shaun imponerer igjen!

En film som kommer til å få deg til å føle deg bra med en fantastisk historie om forholdet mellom en bonde og sauene hans.

Ja for hvis du ikke ler mens sauene hopper over gjerdet, mens de triller på den sovende bonden i trillebåra si, da er det noe galt.

Hverdagens kjedsomhet har nådd gården til sauen Shaun. Det som en gang var så fantastisk bra, så totalt idyllisk — kan ende i kjedelige rutiner, og visne i sommersola.

Sauen Shaun byr på en kjempemorsom og heseblesende film som gnistrer av fortellerglede uten å forlate den trygge feelgood-malen.

De har så mange smarte ideer at de får Petter Smart til å virke giddeløs, og har så mange gårdsdyr som er så sjarmerende at en får lyst til å starte en gård på bygda.

Gørr på landet

Det har altså blitt ganske gørr på landet, hver dag er akkurat lik den forrige, og sauene bestemmer seg for å sette bonden ut av spill, og ta seg en real fridag.

Men mye kan gå galt når en blander dyr, bonde, sinne, bratte bakker og en campingvogn!

Bonden ender opp i storbyen med bandasjert knoll og hukommelsestap.

Det har ikke gårdsdyra samvittighet til å leve med.

Og ledet av den snartenkte og modige Shaun, stikker både gjeterhund og saueflokk til sentrum for å finne sjefen.

Sauene planlegger å kvitte seg med bonden for å få en fridag. For selv sauer kan bli lei vanelivet av og til. Foto: SF Norge AS.

Sauene planlegger å kvitte seg med bonden for å få en fridag. For selv sauer kan bli lei vanelivet av og til. Foto: SF Norge AS.

Du kommer til å le

Shaun er en kul sau. Og han kler å få boltre seg som gatesmart helt i en hel spillefilm! 

Jeg lo meg ihjel flere ganger, og var ikke mer følelsesmessig hardhaus enn at en flokk godnatta-syngende sauer, fikk tårene til å trille nedover kinnet mitt.

I likhet med TV-serien er all kommunikasjon, både mellom dyr og mennesker, begrenset til lyder, gestikulering, mimikk og lett peking mot tekst.

Filmen passer for hele familien, og de voksne kommer til på le like mye som barna. I tillegg har filmen veldig bra musikk!

Filmen får terningkast fire av filmanmelder Sigurd Vik!

Kommer du til å se den nye filmen om sauen Shaun?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!