Supernytt

Demi Lovato i ny film

Sist vi så Demi Lovato i en film var helt tilbake i 2010, da hun hadde rollen som Mitchie Torres i Camp Rock 2: The Final Jam, men det blir ikke den siste. Nå har hun nemlig landet hovedrollen i ny film.

 

Det så lenge ut til at popstjernen var på vei til å vie all sin tid til musikken, men nå kan det se ut som at hun er på vei tilbake til storskjermen.

Denne uken ble det offisielt at hun skal ha stemmen til hovedrollen, Lenore, i den animerte filmen Charmed. I denne komedien vil vi følge de tre klassiske Disney-prinsessene Askepott, Snøhvit og Tornerose etter de alle får vite at de er forlovet med den samme drømmeprinsen.

 

På vei tilbake?

Vi får dessverre ikke se Demis ansikt på skjermen, men dette er første gang hun har stemmen til en filmrolle, og mange håper nok på at dette er hennes første skritt tilbake i filmbransjen etter en lang pause som skuespiller.

Etter å ha hørt Demis stemme i musikken til filmen "Frozen", har vi allerede fått en smakebit av hvordan hun vil høres ut som en prinsesse.

 

Produserer filmmusikken

Demi vil ikke bare ha stemmen til hovedrollen, men hun er også med på å produsere musikken til filmen.

- Vi er veldig glade for at Demi skal ha stemmen til prinsens store kjærlighet, Lenore, og at hun vil produsere musikk for filmen vår. Hun kommer til å ha mye av æren for at filmen blir en hit, forteller Charming-produsent John H. Williams.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!