Supernytt

«Zeddlena» med ny musikk

Etter flere uker med spekulasjoner, bak kulissene-bilder og mystiske hashtags, har endelig duoen delt samarbeidet sitt med resten av verden.

 

Det var for et par måneder siden da Selena Gomez og DJ-en Zedd ble fotografert hånd i hånd og la ut bilder fra studio at ryktene startet. Få uker senere ble det offisielt at de var et par, og denne uken kom de sammen ut med den nye singelen I Want You To Know.

 

Bieber er imponert

Selena Gomez og Justin Bieber avsluttet for et par år siden et forhold, og "Jelena" er nå historie. Likevel lurer nok mange på hva Bieber tenker om det nye paret og låten.
Flere Amerikanske medier forteller at Justin Bieber er imponert over prestasjonen til Selena og er glad på hennes vegne.

- Selv om jeg hadde det tungt etter bruddet, har jeg kommet seg videre, men jeg vil alltid være glad i Selena, forteller han til V Magazine.

zeddlena

FOTO: Skjermdump av singel-coveret til det nye stjerneparet.

 

Tøffe måneder

Det er ikke bare Justin Bieber som har hatt en tøff periode etter bruddet. Selena Gomez forteller at hun også hadde noen triste måneder.
- Det var noen ganger jeg var så deprimert at jeg ikke klarte å gå til butikken en gang, forteller Selena til V Magazine.

Selv om hun har hatt en tung tid, ser hun lyst på det kommende året.
- Jeg setter faktisk skikkelig pris på at jeg har vært gjennom noen tøffe tak, og fått noen sår og arr. Nå tror jeg dette året kommer til å bli fantastisk. Jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør nå, forteller 22-åringen til bladet.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!