Supernytt

Lag en deilig eplekake!

Epler kan virke kjedelige i fruktskåla, men de er perfekte i en kake!

Det som er fint med eplekaker er at de er veldig fine å putte i fryseren, også kan man ta de opp igjen når det kommer noen på besøk som man vil imponere!

 

INGREDIENSER

  • 12 porsjoner
  • 150 g margarin
  • 3 dl sukker
  • 3 egg
  • 3,5 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 epler, syrlige
  • sukker og kanel

 

SLIK GJØR DU

 

  • Margarin og sukker røres hvitt.
  • Tilsett egg, ett om gangen.
  • Ha i mel og bakepulver.
  • Ha røra over i ei rund form på 26 cm.
  • Del tre syrlige epler i båter og stikk de ned i røra.
  • Strø sukker og kanel over.

Eplekaka stekes ved 175 grader i ca. en time.

Vi anbefaler at du sjekker om kaka er stekt etter 45 minutter, da steketid avhenger av ovnen din.

Hvis du vil servere noe ved siden av kaka så er det skikkelig godt med vaniljeis, eller krem.

Liker du eplekake?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!