Supernytt

Mine favoritter på sosiale medier

Tomine Lohne Møllerplass går i 9.klasse på Hemsedal barne-og ungdomsskole. Hun besøkte Supernytt og ga oss denne oversikten over sine favoritter på sosiale medier.

Dette liker jeg best å gjøre når jeg skal slappe av og er online på nett og sosiale medier.

Mine 5 favoritter på sosiale medier:

  1. Instagram: Instagram er det jeg bruker mest og liker best av sosiale medier. Her deler jeg bilder jeg selv har tatt og ser på hva venner og kjente personer som Cara Delevingne og Jenny Skavlan legger ut.
  2. Facebook: På Facebook ser jeg på forskjellige lenker, bilder og statuser venner av meg deler. Jeg bruker det til å holde kontakten med venner og familie, se hva de driver med og snakker med dem.
  3. Snapchat: Er der jeg deler bilder og korte videoer med venner. Det er ofte bilder av små eller store hendelser som skjer i hverdagen (sender korte beskjeder).
  4. We heart it: We heart it er en slags inspirasjonsnettside eller app hvor folk kan legge ut bilder de selv har tatt eller har tatt fra andre nettsteder.
  5. You Tube: På You Tube liker jeg så å se på forskjellige utenlandske og norske You Tube-kjendiser sine kanaler. Jeg ser også på forskjellig underholdning og morsomme videoer. Eksempel: Zoella, en britisk youtuber. Videoene hennes består for det meste av mote, sminke, innkjøp og «favoritter» videoer (viser favorittproduktene fra den siste måneden).

Hva liker du å gjøre på nett og i sosiale medier?


Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!