Supernytt

Over 125 000 mennesker vil nekte Kanye West adgang

Forrige uke sa den britiske Glastonbury-festivalen at  Kanye West skulle spille. Overraskende nok var det ikke alle som var glade for det.

Da Neil Lonsdale, en tilfeldig festivaldeltaker fikk beskjeden startet han – som en vits – en underskriftskampanje mot Kanye-konserten.

Kampanjen har de siste dagene tatt helt av – uten at det får festivalarrangørene til å angre på bookingen.

De ønsker alle å få Glastonbury-festivalen til å avlyse Kanye-konserten, og heller erstatte rapperen med et rockeband.

– Kanye West er en fornærmelse mot musikktilhengere fra hele verden. Vi bruker hundrevis av pund på å dra til Glastonbury, og da forventer vi oss et visst nivå på underholdningen, står det i kampanjens beskrivelse.

Neil Lonsdale innrømmer at han aldri har vært på festivalen før.

Han var strålende fornøyd med bookingen av Foo Fighters, men da Kanye West ble klar skal Lonsdale ha blitt så sint at han kastet telefonen i veggen.

Underskriftskampanjen for å erstatte rapperen med et rockeband under Glastonbury-festivalen har nådd over 125 000 signaturer.

Etter massiv medieoppmerksomhet har Emily Eavis, en av festivalens arrangører bestemt seg for at noen måtte svare den massive gjengen som er imot Kanye.

–Det ingen tvil om at vi har en av denne generasjonens aller største artister som headliner, og vi angrer ikke på å ha booket ham, sier hun.

Hva synes du om underskriftskampanjen?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!