Supernytt

Frykter gjemsel på Ikea

I mange land har det blitt populært for voksne å leke gjemsel blant møblene på Ikea. Men de som driver møbelbutikkene liker det ikke. De mener det forstyrrer andre kunder, og kan gå utover sikkerheten.

Det hele skal ha startet i Nederland. Her måtte Ikea sette foten ned. For hele 32.000 mennesker meldte seg på en gjemme-event på Ikea i byen Eindhoven. 19.000 meldte seg på i Amsterdam.

Norske Ikea følger med

– Dette har ikke kommet til Norge og Bergen ennå, men vi vet om det og følger med på sosiale medier. Dette kan dukke opp dersom én person setter i gang. Da sprer ting seg fort, sier Odd Rune Bjørge som er sjef på Ikea i Bergen.

Også i Australia har gjemme-aktiviteten blitt populær. Så populær at Ikea Australia måtte  advare mot denne typen leker.

Et hovedargument er at Ikea ikke kan garantere for publikums sikkerhet. De må også tenke på andre kunder som bare skal handle og sine ansatte.

Synes du dette virket gøy, eller er de voksne bare teite? 

NY TREND: Voksne leker gjemsel på Ikea. Mange har meldt seg på events og snakket om det på sosiale medier. Foto: Skjerdump Twitter.

NY TREND: Voksne leker gjemsel på Ikea. Mange har meldt seg på events og snakket om det på sosiale medier. Foto: Skjerdump Twitter.

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!