Supernytt

Stor uenighet om nakne kropper

Nakne kropper på Newton har skapt mye debatt! Mange har fått med seg serien om pubertet, tiden der man går fra å være barn til voksen og kroppen forandrer seg. Det er ikke alle som liker at det både vises og snakkes om nakne kropper. 

"Jeg synes det er skikkelig ekkelt program. Hva er vitsen med å lage det så ekkelt?" "Skal kanskje aldri se på Newton igjen". "Det er ekkelt og sykt flaut".

Dette er bare noen av kommentarene som har rast inn på Supernytts Instagramkonto etter at vi la ut en sak om at en Newton-video ble fjernet fra Facebook. Videoen viste et klipp som handlet om jentetissen og mensen. Det ble for sterkt for nettstedet og derfor tatt bort.

På Instagramsiden vår kom det over to hundre kommentarer. Det er tydelig at dette engasjerer. Men det ikke alle barn som synes programmet er ekkelt:

"Jeg synes det er fint å vite mer om puberteten". "Det er lærerikt!" "Jeg synes Newton gjør en god jobb". "Det er en kjempebra serie". 

 Hva synes du- Er det greit å vise nakne kropper på tv for å forklare det som skjer under puberteten?

BRA ELLER DÅRLIG? Meningene er veldig delte i kommentarfeltet på Supernytt sin Instagramkonto. Foto: Skjermdum Instagram/ NRK/ Newton

BRA ELLER DÅRLIG? Meningene er veldig delte i kommentarfeltet på Supernytt sin Instagramkonto. Foto: Skjermdump Instagram/ NRK/ Newton

 

 

 

 

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!