Supernytt

– Dunkin Donuts til Norge

Er du glad i fast food og liker å gå på kafé. Da er dette glad nyheter for deg. Den amerikanske kjeden Dunkin Donuts kommer nemlig til Norge. 

For ikke så lenge siden ble det klart gjennom avisen Dagens Næringsliv at den amerikanske kjeden Dunkin Donuts kommer til Norge. For mange er dette en god nyhet.

Dunkin Donuts er en amerikansk kafé/fast food-sjappe hvor du kan kjøpe donuts, muffins, bagels og mange andre bakervarer. I tillegg får du også kjøpt både varm, kald eller frossen kaffe, drinker og te.

-Vi tror at nordmenn vil nyte tiden på kafé og at de synes det er viktig å være sosial, sier visepresidenten i firmaet som bestemmer over Dunkin Donuts.

Konkurranse
I Norge har vi allerede andre kaféer som ligner på Dunkin Donuts. For eksempel Starbucks. Derfor tror noen at det kommer til å bli hard konkurranse mellom de forskjellige kjedene. Visepresidenten mener ikke det blir noe problem fordi han mener Norge er et land som liker kaffe og kafé-besøk.

Trenger hjelp
Dunkin Donuts driver nå og ser etter en partner i Norge de kan samarbeide med. De tenker at det kommer til å bli mellom 20 og 30 kaffebarer i Norge. Hvis alt går som planlagt vil mest sannsynlig den første kaffebarer åpne i løpet av neste år.

Artikkelen er skrevet av Helene Nordrum Grun som har arbeidsuke i Supernytt.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!