Supernytt

Nå kommer Emoji-tastaturet!

Smilefjes når du er glad, bæsj når du er lei, og et hjerte når det passer. Nå skal det bli enklere å bruke emojis andre steder enn bare på mobilen.

For på datamaskinen så bruker mange av oss fortsatt de gode gamle smileysene. Men nå er det noen som har funnet på et tastatur som skal forandre på det.

Siden det tidlig ble klart at emojis forandrer språket vårt, så kommer det snart til å bli veldig annerledes å snakke sammen på nett.

For nå har et selskap i USA, som heter Disk Cactus gjort slik at vi kan bruke emojis også på dataen.

Kun hvis du har en Mac da.

Idèen er ikke komplisert, de har kun laget en gummimatte som du skal legge over tastaturet, også må du laste inn et program på maskina som fikser resten.

Så er det bare å taste i vei med emojisene som alle bruker nok av fra mobilen vår.

Faktisk så er selskapet Disk Cactus et kickstarter-prosjekt, noe som betyr at de selv har reklamert for noe de ville lage, og fått alle som vil til å betale inn litt slik at de kan lage det.

De er nesten ferdig med produktet, og har laget 1000 tastaturer som allerede er utsolgt!

Likevel er det bare de som bor i USA som kan få fingrene sine på et slikt tastatur, men med tanke på hvor populære slike emojis er, så spørs det om ikke vi får se noe slikt i Norge også.

Kunne du trengt et emoji-tastatur?

Tastaturet er laget slik at det bare er en plastikk-topp som du kan legge over det vanlige tastaturet. Men det er kun laget for Mac. Foto: Disc Cactus

Tastaturet er laget slik at det bare er en plastikk-topp som du kan legge over det vanlige tastaturet. Men det er kun laget for Mac. Foto: Disc Cactus

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!