Supernytt

Våre favoritt-apper

Michaela, Ingeborg og Celina går på ungdomsskolen og har fått i oppgave å lage en liste over deres favoritter blant sosiale medier.

Sosiale medier er noe mange bruker i hverdagen. Her er noen av deres favoritter:

1. Instagram: Øverst på lista ligger Instagram. Denne appen bruker vi til å dele bilder og videoer med kjente. Vi bruker den også til å få inspirasjon fra kjendiser og andre personer.

2. Snapchat: Vi bruker snapchat til å sende bilder og chatte med andre. På ''my story'' kan vi legge ut bilder som vi vil dele med alle vennene våre. Det går ofte i stygge selfies av oss selv og morsomme videoer. I det siste har også mange kjendiser fått denne appen, og det blir lettere for oss å se hva de driver med i hverdagen.

3. Youtube: På youtube pleier vi ofte å se på forskjellige videoer. Vi kan abonnere på youtubekanaler, slik at vi kan se når youtubere legger ut noe nytt. Vi følger med på alt fra sminke og skjønnhet til humoristiske videoer.

4. Dubsmash: Ganske nylig kom en ny type app som ble veldig populær på kort tid. På appen kan du søke opp for eksempel sitat fra filmer eller sanger som du selv kan mime eller "dubbe".

5. We heart it: Midtpunktet i denne appen er mote og inspirasjonsbilder. Vi legger ut og ser bilder vi synes er kule og får masse inspirasjon av forskellige mote og skjønnhetstips.

whatshotornot

 

 


Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!