Supernytt

5 apper jeg ikke klarer meg uten

Charlotte Hov Kjellbergvik bruker  mobiltelefonen sin (nesten) døgnet rundt. Her forteller 14-åringen, som har hatt arbeidsuke i Supernytt, om hvilke apper hun ikke klarer seg uten.

  1. Spotify: Spotify er den appen jeg bruker mest. Går ikke en dag uten å høre på musikk. Her hører jeg på musikken jeg vil. Du kan lage forskjellige lister og følge kjente og venner for å høre hva de hører på. Du kan også se hva som er på topp 100 i mange forskjellige land.

 

  1. Snapchat: Her kan jeg snakke med venner, ved å ta et bilde og skrive en liten tekst til. Her kan du også ta videoer. Du kan velge og dele det på "MyStory" så alle av vennene dine kan se det, eller bare sende det til noen utvalgte. Du kan også bare skrive uten å sende et bilde til. Jeg tar ofte stygge selfies av meg selv for å sende det til mine nærmeste venninner.

 

  1. Instagram: Her deler jeg bilder og videoer med andre folk som følger meg. Jeg kan også følge venner og kjente folk som Kim Kardashian West og Demi Lovato. Se hva de driver med i hverdagen, og Instagram er også en app for å få inspirasjon.

 

  1. Facebook: Jeg bruker Facebook for å holde kontakten med venner og familie, og for å se på bilder og videoer vennene mine legger ut. Jeg bruker også Facebook for å sjekke når vennene mine har bursdag og jeg ser på forskjellige linker jeg finner på Facebook.

 

  1. Vine: Vine er en app der du kan se videosnutter i 15 sekunder. Vine kan også være en inspirasjon, selv om det er mest kjent som å være morsomme videosnutter. Jeg elsker og se på vine, er alltid like morsomt og inspirerende. Noen av de som jeg følger på vine er Grayson Dolan som også har en tvilling bror som heter Ethan Dolan, KingBach og Lele Pons. Det er noen kjente vinere. Det er også en veldig kjent norsk Vine fyr, Vegard Harm.

Hvilke apper liker du best?


Del din mening!