Supernytt

Norge klarte 1-1 mot Tyskland

Norge spilte 1-1 mot Tyskland i VM i Canada. Mandag er neste kamp.

Ada Hegerberg var likevel ikke fornøyd med det Norge fikk til i VM-kampen motTyskland.

– Før pause var vi altfor upresise i det vi gjorde. Vi var litt forbannet etter første omgang, og etter pause gjorde vi det iallfall bedre. Vi hevet oss betraktelig, men det var ingen fin kamp. Det var en krigekamp, sa hun.

Hun mener at det var dårlig pasningsspill som ødela for Norge.

– Det gjorde at vi ikke fikk løftet oss nok. Vi var ikke nøyaktige nok i avgjørende øyeblikk, da vi hadde behov for å hvile, komme høyere opp og skape noe på deres halvdel. Vi måtte nullstille oss i pausen.

Den norske treneren Even Pellerud sa klart fra hva han mente i pausen, men Hegerberg mener at spillerne allerede visste det.

– Alle var enige om at det ikke var godt nok. Skal du prestere i VM så kan du ikke drive på det nivået. Det ble sagt ganske klart fra Evens side at det måtte gjøres noe, og det var godt å se at vi klarte å heve oss.

Lyon-stjernen, som til vanlig er proff i Frankrike, vet at Norge kan bedre.

– Vi må stille høyere krav til oss selv i pasningsspillet, men jeg synes vi jobbet utrolig godt for hverandre i annen omgang, og Maren (Mjelde) scoret med et fantastisk frispark. Det ga oss et «boost», og det ble en slags krigeseier, sa hun.

Mandag spiller Norge mot Elfenbenskysten. Der bør Norge vinne enkelt hvis Norge får til bedre spill. Elfenbenskysten har tapt sine to første kamper.

Kilde: NTB.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!