Supernytt

5 Apper vi ikke klarer oss uten

Daniel Syversen Granum (13) og Filip Nilholm (13) har hatt arbeidsuke i Supernytt. Forrige uke hadde Charlotte (14) det samme, og hun listet opp favoritt-appene sine, har gutta samme favoritt-apper? Nesten.

  1. YouTube: Jeg bruker YouTube hele tiden fordi jeg ser på morsomme youtubere som for eksempel Smosh, Jacksepticeye og Prebz og Dennis.

 

  1. Instagram: Denne appen har jeg brukt ganske lenge og nesten alle bruker den. Her legger man ut bilder og videoer og kan dele med følgerene sine. Og du kan følge med på kjendiser og stjerner også.

 

  1. Facebook: Dette bruker jeg hele tiden. Jeg får meldinger og varsler, men kanskje mest spillforespørsler. Der kan du følge med på innlegg fra venner, familie, kjendiser og spill.

 

  1. Snapchat: Jeg bruker denne appen mye for å sende bilder og videoer til venner. Denne appen er veldig handy og lett og bruke. Den er også veldig kjapp å bruke hvis du skal si ifra om no.

 

  1. Skype: Når jeg spiller eller «gamer» så bruker jeg mye Skype. Denne appen kan du bruke til å kommunisere med og chatte med hvem som helst, hvor som helst. Det er gratis!


Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!