Supernytt

Satte på plass uenig følger

Arnold Schwarzenegger er verdenskjent for å spille en tøffing i en rekke actionfilmer. Men det er ikke bare på film han er tøff. Nå har han sagt klart ifra til en fan som mislikte et bilde han hadde lagt ut på Facebook.

I forrige uke bestemte de som styrer i USA at homofile skal få lov å gifte seg. (Altså at to menn eller to kvinner som er glade i hverandre skal få muligheten til å gifte seg slik som mann og kvinner kan gjøre.)

Regnbueflagg

Da nyheten kom, la actionstjernen ut et bilde av seg selv med et regnbueflagg i forgrunnen på Facebook. Dette for å vise at han likte at homofile nå kunne gifte seg i USA. Mange homofile bruker nemlig regnbueflagget som symbol. (Saken fortsetter under bildet)

Foto: Fra Arnold Schwarzenegger sin Facebookside.

Foto: Fra Arnold Schwarzenegger sin Facebookside.


Da en fan så dette, reagerte han med å skrive "Hva er galt med deg Arnie? Jeg må unlike". Han reagerte altså på at Arnold viste sin støtte til homofile.

Hasta la vista

Da gjorde Arnold Schwarzenegger noe mange rundt om i verden synes er morsomt: Han svarte "Hasta la vista", som er spansk og betyr "Vi sees", eller "ha det" på norsk. Arnold ble nemlig veldig berømt da han sa nettopp "Hasta la vista" da han spilte i storfilmen "The terminator".

Tidligere har Arnold vært tøff på film, men nå mener mange han er ekstra tøff som tør å si fra til folk som ikke liker at homofile får gifte seg.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!