Supernytt

Sjekk ut langsakene våre

Hvordan er det å flytte? Mange bruker sommerferien på å flytte, og over kan du se hvordan det var for Indiane (11) som måtte begynne på en helt ny skole (se video øverst).

Et liv med dyr. I mars hadde vi en hel sending om noen av våre beste venner: Kjæledyra:

Hvordan trener man for å bli proff? Vi møter jenter som trener både i Norge og i Russland for å bli verdens beste i rytmisk gymnastikk!

Når mamma og pappa drikker. I mai hadde vi rusuke. Det var for å informere alle i Norge at hvis de har foreldre som drikker for mye er de ikke alene. Og de må si ifra.

Venner for livet. I sommer ble vi med to jenter som skulle på utveksling hos hverandre:

Fattig i Norge. I Norge er det veldig mange unge som lever i fattigdom. Hvordan er det?

Den lange reisen. I år har vi snakket mye om flyktningkrisen i Europa. Supernytt møtte tre brødre som hadde flyktet fra Syria:

Barna i Økolandsbyen. I Hurdal bor det mange i noe som kalles en økolandsby. En landby hvor de skal være økologiske og klare seg selv:

Gikk du glipp av Supernytts spesialsendinger? Her har vi samlet dem på en side.

Drømmen om berømmelse: Erik vil bli en berømt skuespiller. Følg ham på audition. Klarer han å få en rolle i NRKs julekalender?

 

  Leksefri skole: Tiril vil slippe å gjøre lekser på fritiden. Bli med henne til Danmark til en skole der de ikke har lekser. Hun møter også kunnskapsministeren i Norge. Klarer hun å overtale ham til å droppe lekser?

 

 

Cheerleading: Vi følger Nora som elsker cheerleading. Snart er det NM. Blir laget hennes Norgesmestre?

 

    Finnmarksløpet junior: Det kan bli minus 40 grader og snøstorm. Men Mina er fast bestemt på å delta i kappløpet på 200 km helt alene!

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!