Supernytt

Basseng eller Wi-Fi?

Før sommeren fortalte de som jobber med å selge ferieturer at WiFi nå er blitt viktigere enn badebasseng for mange når de bestiller hotell.

Også familier som reiser med barn velger hoteller med WiFi på hotellrommmet fremfor basseng viste en undersøkelse.

Vi spurte dere på Instagram om hva dere ville valgt hvis dere måtte velge. På den posten har det kommet inn godt over 2000 kommentarer. Ordskyen nedenfor viser det ordet flest har skrevet i størst skrift, og som du ser er det liten tvil om hva dere mener er det viktigste på ferien:

Ordskyen viser det ordet flest har skrevet som størst.

Ordskyen viser det ordet flest har skrevet som størst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
- Jeg blir veldig glad for å høre at så mange barn heller vil bade og være i aktivitet enn å sitte med nesa i en iPad, det gjør de jo hjemme! sier markeds- og administrasjonssjef i reiseselskapet Ticket, Ellen Wolff Andersen.

Hun tror det er de voksne og eldre tenåringer som absolutt må være på nett, og sjekke e-post, nyheter og sosiale medier hele tiden.

- De vet ikke helt hva de skal gjøre når de ikke kan være på Internett. Og så er de redde for å gå glipp av ting. Jeg var nettopp på Kreta med mine barn på 13 og 19. Der hadde vi mobilforbud under måltidene. De syntes nok det var litt frustrerende, men det er jo mye hyggeligere når vi kan snakke litt sammen mens vi spiser, sier hun.

Da vi sist skrev om dette fikk vi denne kommentaren fra en som kaller seg Meg her på nettsiden: "Når jeg var i Thailand var det mye mer interresant og dykke etter dyr og svømme og bade ISTEDENFOR og sitte på kanten på instagram."

Hva synes du? Burde voksne la barna bestemme hva slags hotell dere velger på ferie? Skriv i kommentarfeltet.


Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!