Supernytt

Norske artister på topp i Europa

Ina Wroldsen topper europeiske iTunes. Rett bak henne er det Kygo som stjeler showet.

Norske Ina Wroldsen (31) er en av de mest populære artistene i Europa akkurat nå.

Låten «How Deep is your Love», som hun både synger på sammen med Calvin Harris og har vært med å skrive, ligger nå som nummer 2 samlet sett på iTunes i hele Europa. Og det etter kun 13 dager på iTunes.

– Når Ina temaer opp med selveste Calvin Harris er det ikke uventet at det blir populært. Men å få skrive og synge for Calvin skal man ikke ta for gitt, han er så stor at han omtrent kan velge hvem som helst, sier prosjektleder i Music Norway, Gisle Stokland til NRK.

– En fryd å følge med på Kygos suksess

STJELER SHOWET: Kygos «Stole the Show» er spilt mye i sommer, ikke bare på norske radioer. Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

STJELER SHOWET: Kygos «Stole the Show» er spilt mye i sommer, ikke bare på norske radioer.
Foto: Rich Fury / Ap/NTB Scanpix

Rett i hælene på Wroldsen ligger Kygo med «Stole the Show», etter 129 dager på iTunes. Også denne låten er spilt svært mye på radio i sommer.

– Det føles som om Kygo er ustoppelig, og at det har vært slik i flere måneder. Det er i alle fall en fryd å følge med på hans suksess. Hitlistene fra utlandet minner oss stadig om at Norge begynner å bli en solid aktør på det internasjonale popmarkedet. Dette bør motivere mange norske artister, låtskrivere og produsenter, sier Stokland.

Denne saken er hentet fra nrk.no og er skrevet av Tonje Bergmo

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!