Supernytt

Er det slutt for One Direction?

Den britiske avisen The Sun skriver at det superpopulære boybandet skal ta en pause på minst ett år fra mars 2016.

I følge The Sun skal de fire gutta i bandet bruke pausen fra hverandre til å gjøre ting hver for seg. Det betyr at de ikke kommer til å dra på turne eller spille konserter med den nye musikken som blir utgitt senere i høst. I følge ryktene er det nye albumet det beste de noen gang har laget.

One Direction ble startet under den britiske utgaven av X Factor i 2010. De opprinnelige medlemmene var Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik.

Det at Zayn forlot gruppa tidligere i år skal ikke ha noe med pausen å gjøre, og The Sun skriver at hele bandet har blitt enige om at det etter fem år sammen er på tide å ta en pause.

The Sun har også teorier om hva bandmedlemmene kommer til å gjøre på egen hånd.

(Foto: Eric Jamison/Invision/AFP)

(Foto: Eric Jamison/Invision/AFP)

Harry Styles
Selv om alle i One Direction er veldig populære og har mange fans, er det kanskje Harry som skiller seg ut som den åpenbare soloartisten. Men det er også noen som mener han kunne tenke seg å dra til Hollywood i USA og prøve seg som skuespiller.

(Foto: Stephen Lovekin/Getty Images/AFP)

(Foto: Stephen Lovekin/Getty Images/AFP)

Liam Payne
Liam har sagt at han ikke er så opptatt av en solokarriere som sanger, men han er veldig glad i å skrive og produsere musikk for andre. Han har også hatt flere oppdrag som DJ, så det kommer han nok til å fortsette med.

(Foto: Rich Fury/Invision/AP)

(Foto: Rich Fury/Invision/AP)

Louis Tomlinson
Louis kommer til å få nok å gjøre, han skal nemlig snart bli pappa. I tillegg skal han være aktuell som ny dommer i X Factor, og kanskje starte sitt eget plateselskap.

(Foto: Rich Fury/Invision/AP)

(Foto: Rich Fury/Invision/AP)

Niall Horan
Niall er også aktuell for en karriere som soloartist. Han har i det siste laget musikk sammen med kompisen sin Justin Bieber.

En person The Sun har snakket med, som kjenner bandet godt, sier at de helt sikkert kommer til å lage musikk og holde konserter sammen igjen. Hva tror du? Er "pause" bare en mildere måte å si at One Direction slutter på? Skriv i kommentarfeltet.

Har du sterke meninger om denne saken? Da vil vi kanskje snakke med deg. Send oss kontaktinfo her.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!