Supernytt

Kasper fikk «feil» straffe – bommet med vilje

12-årige Kasper skulle ta en straffe som han mente var feil idømt av dommeren. Da bommet han på mål med vilje.

Det var lokalavisen Bergens Tidende som først skrev om kampen mellom Loddefjord og Lyngbø i Bergen.

- Hva skjedde egentlig, Kasper?

- Jeg løp nedover linjen og ble taklet, men så hoppet jeg litt for mye, og det ble dømt straffe. Det skulle egentlig ikke vært straffe. Så da straffen skulle tas, spurte jeg treneren om jeg kunne skyte ballen utenfor mål. Han sa jeg kunne gjøre det jeg ville, så da skjøt jeg noen meter utenfor mål.

Kasper Dahl Opheim og Lyngbø vant kampen 5-4. De ledet 3-2, men like før slutt var det 4-4. Kasper scoret faktisk alle fem målene for Lyngbø i kampen som ble spilt i 2003-årgangen.

Ville du gjort som Kasper og bommet på straffesparket?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!