Supernytt

Harry Potters hus til salgs

Her er huset hvor Harry Potter vokste opp. (Foto: AP)
Har du lyst å vokse opp i samme hus som Harry Potter gjorde?

I dette huset rett utenfor London i Storbritannia bodde nemlig Harry Potter i filmen "Harry Potter og De vises stein", og nå er det til salgs! Det er også et skap under trappa her, som ligner på det der Harry brukte mesteparten av tiden sin før han fikk lov til å begynne på trollmannskolen Galtvort. Det var utenfor dette huset Humlesnurr og McSnurp stod før de leverte fra seg lille baby-Harry i starten av den første filmen.

Men det blir ikke billig å flytte inn her, det vil faktisk  koste deg mer enn 475.000 pund. Det er mer enn 5 millioner kroner! Huset har tre soverom og en liten hage. I tillegg har det akkurat blitt pusset opp.

Hadde du likt å bo i dette huset?

Saken er skrevet av Simen August Randen som har arbeidsuke i Supernytt.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!