Supernytt
Artistduoen Marcus & Martinus opptrer under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 
Artistduoen Marcus & Martinus opptrer under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 
Marcus & Martinus opptrer under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 
Nærbilde av monitor i øret til artistduoen Marcus & Martinus på scenen under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena på Fornebu søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 
Artistduoen Marcus & Martinus opptrer under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena på Fornebu søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 
Fornebu 20161211.Nobelkonserten 2016. Artistduoen Marcus & Martinus opptrer under Nobels fredspriskonsert i Telenor arena søndag kveld. Årets konsert holdes til ære for Colombias president Juan Manuel Santos.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 

Marcus og Martinus imponerte

Marcus og Martinus lagde fest på nobelkonserten og imponerte de som så på.

Den 23. utgaven av Nobels fredspriskonsert var til ære for Colombias president Juan Manual Santos, og for hans arbeid for å ende en borgerkrig som har vart i over 50 år.

De 14 år gamle tvillingbrødrene Marcus og Martinus Gunnarsen dro til med hitene «Without you» og «Bae», skriver NTB.

– Vi har aldri vært i Colombia, men vi vil gjerne dra dit, sa de fra scenen.

Nobelkonserten TV-overføres til 130 land og kan nå flere hundre millioner seere.

Så du på?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Del din mening!