Supernytt
Line Elvsåshagen og Kåre Magnus Bergh skal være programledere sammen for første gang. Foto: Julia Maria Nagelstad, NRK.

Line og Kåre Magnus skal lede MGP

Line elsker MGP, men er også litt nervøs.

11. mars er det klart for den norske finalen i Melodi Grand Prix. I år skal den store sangkonkurransen ledes av Kåre Magnus Bergh og Line Elvsåshagen. Showet skal være i Oslo Spektrum. Der er det plass til nesten 9000 som kan se på. I tillegg pleier over én million mennesker å se det på TV!

 

- Like bra som julaften!

Kåre Magnus har ledet store show mange ganger før, men for Line er det første gang. Hun har jobbet i P3morgen og vært programleder for "Line jorda rundt" og "Line dater Norge" tidligere. Hun sier hun er litt nervøs, men gleder seg veldig.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg elsker MGP av hele mitt hjerte. Jeg synes det er en av de beste kveldene i året. Like bra som julaften! 

Flaks for Line at Kåre Magnus har ledet store show før. Her får hun noen gode tips!

43 land i den internasjonale finalen

Låta som vinner den norske finalen skal konkurrere mot vinnerlåtene fra mange andre land i Kiev i Ukraina i mai. Der er det med låter fra 43 land. I det siste har mange land vært uenige med hverandre, og derfor synes Line det er ekstra stas at de kan møtes og lage et stort musikkshow sammen.

– Jeg liker tanken på at vi til tross for konflikt og uro, kan feire musikk i lag og heie på hverandre. Også er det jo ofte litt gøy og koko! Og koko er bra. Det er nok av kjedelige ting i verden, vi må feire lek og galskap, mener hun.

Saken er hentet fra nrk.no og skrevet av Jon Marius Hyttebakk.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!