Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Eminem

Eminem-konsert utsolgt på 6 min!


Profilbilde til Linda

Av Linda
6 dager siden


For fyrste gong på 17 år kjem superstjerna Eminem til Noreg.

Han skal opptre på Voldsløkka på Bjølsen i Oslo under ein gigantisk utekonsert. I følge arrangørane er det plass til nesten 60.000 mennesker der!
Då billettane blei lagt ut for salg fredagsmorgon kl 09.00 tok det akkurat seks minutt før konserten var utsolgt.

-Dette beviser at han er ein av dei største artistane i verda no, seier arrangør Peer Osmundsvaag.
Eminem fekk sitt gjennombrot i 1999.

Artikkelen er henta frå nettavisen.no og er skriven av Magnus Blaker.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.