Hopp til innhold Hopp til innhold

Hva er nazisme?

Av Kristine
2 uker siden

I helgen marsjerte nazister i Gøteborg. Og det ble slåssing mellom dem og politiet.

Men hva er egentlig nazisme? Se videoen over for å lære mer.

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. Morgan
  Er saken så viktig ???
 2. Du
  Ja
 3. Anonym
  Kan det hende at det kommer så mange nazimer at tredje verdenskrig starter håper på svar
  1. Kristine Magnesen
   Du trenger ikke gå rundt og være redd for nazister. I Norge passer politiet og militæret på at det er trygt å være og bo her, og det er ingen fare for krig her. Hvis du får mange vonde tanker av å lese om dette må du fortelle det til en voksen du stoler på. Vennlig hilsen Kristine i NRK Super
 4. Hivi
  Hei hvorfor er det nye Emoji