Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Marcus og Martinus fekk terningkast éin på sin første konsert i Europa-turneen.

Marcus og Martinus sin Europa-turné får slakt


Profilbilde til Linda

Av Linda
6 dager siden


Forrige veke byrja Marcus og Martinus på sin store Europa-turné. Den første konserten spelte dei i Danmark. Det enda med at den danske avisa Ekstra Bladet var alt anna enn nådelaus i sin anmeldelse.

Men det var ikkje kven som helst som kom med denne kritikken. Då tvillingane var i Danmark i fjor fekk dei berre gode anmeldelsar, sett vekk frå ein. Den kom frå anmeldaren Thomas Treo. Det gjorde det denne gongen også.

Thomas Treo er ikkje fornøgd med tvillingane sin innsats på scena denne gongen heller, og har i tillegg gitt dei terningkast ein!

Under tittelen «Elendige fjeldaber» skreiv anmeldaren blant anna at det er meir spennande å sjå på at eit glas med Fanta fordampar, enn å sjå på Marcus og Martinus opptre.

Underholdningsredaktøren i Ekstra Bladet meiner det ligg mykje humor bak anmeldelsen til Thomas Treo. Han seier at Treo er ein høgt respektert medarbeider.

Artikkelen er henta frå dagbladet.no og er skriven av Frode Andresen og Torun Støbakk.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.